jueves, 5 de febrero de 2009

APAN - ADOPTA NO COMPRIS


Què aconsegueixo adoptant?
A més dels beneficis afectius que comporta tenir un animal de companyia, quan adoptes un dels nostres animals dones una nova oportunitat a un altre, que ocuparà la plaça lliure que deixarà el teu nou amic ja que la nostra capacitat és limitada।

ABANS D´ADOPTAR PENSA QUE NO SON JOGUINES
També son essers vius, i que no se´n poden treure les piles quan et cansis d´ells।
Menjen, jugan i de vegades estan malalts. Es a dir, que també tenen unes necessitats, com nosaltres. Si no ets responsable si us plau no adoptis.

IDENTIFICACIÓ
Es molt important estar identificat. Tal com nosaltres tenim el nostre dni, ells també ho necessiten, en el cas dels animals de companyia es diu microxip i serveix perquè es pugui localitzar al propietari en cas de perdua o abandonament, també es molt important posar-li una xapeta amb el teléfon, es mes rapid a l´hora de trobar al propietari i ens podem estalviar moltes moleties.

2 comentarios:

  1. hola creo que el de la serpiente es muy baliente a i el que a puesto a esa pobre burrita muerta que no lo aga que da mucha pena.


    posata:os estare vijilando muy cerca alos que ponen alos animales muertos o enfermos.porque soy lo mas i lo mejor okey?

    atentamente:la divina mas divina***

    ResponderEliminar
  2. hola soy annimo la mas wapa la mas inteligente la mas mejor de lo mejor i que le doi la razon a la otra anonimo porque jo tambien soy la divina mas divina que quraria al primer animal que veria no como otros.

    posdata:me quiero tanto por lo ermosa que soi (puede que sea creida)

    ResponderEliminar